Lirik lagu Prista Apria Risty - Rumangsamu Yo Penak

Inilah lirik lagu dari Prista Apria Risty berjudul Rumangsamu Yo Penak

rumangsamu penak mas (yo penak)

rumangsamu opo penak mas (yo penak)
ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
aku dadi tki, mbabu neng luar negeri
kanti niat ati nggo golek rejeki

rumangsamu penak mas (yo penak)
gesek gesek gesek ndledek mas (yo penak)
bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
duit sing tak kirim ojo mbok entekno

opo rumangsamu aku neng kene
mung facebookan karo dolanan hp
dewei loo kudune ndungo
mugo-mugo lancaro anggone makaryo

opo rumangsamu aku neng kene
mung seneng seneng ora ngosek wc, yo ngosek
piro piro rejeki sing tak tompo
tak simpen wae ora tak sombong-sombongno


rumangsamu opo penak mas (yo penak)
ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
aku dadi tki, mbabu neng luar negeri
kanti niat ati nggo golek rejeki

rumangsamu penak mas (yo penak)
gesek gesek gesek ndledek mas (yo penak)
bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
duit sing tak kirim ojo mbok entekno

opo rumangsamu aku neng kene
mung facebookan karo dolanan hp
dewei loo kudune ndungo
mugo-mugo lancaro anggone makaryo

opo rumangsamu aku neng kene
mung seneng seneng ora ngosek wc, yo ngosek
piro piro rejeki sing tak tompo
tak simpen wae ora tak sombong-sombongno


preview

Judul:Prista Apria Risty - Rumangsamu Yo Penak
Durasi:04:21
Size:3.98 MB





0 Response to "Lirik lagu Prista Apria Risty - Rumangsamu Yo Penak"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks