Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Sayang

sayang... opo koe krungu
jerite atiku, mengharap engkau kembali
sayang..nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku



wes tak coba nglalake jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi
isih tresno sliramu do bebuja neng ati
nanging koe ora reti koe sik tak wanti wanti
malah jengbul saiki, koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi lanangan lio
yo wis ora popo insyaallah aku iso
lilo..

 meh sambat kalih sinten...
yen sampun mekaten, merana uripku...
aku melasno nyimas, aku mesakno aku...
aku nangis, nganti metu eluh getih putih



sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang... nganti memutih rambutku
ra bakal, luntur tresnoku



hari demi hari, uwis tak lewati
yen pancen dalane, kudu kuwat ati
ibaratke sego, uwis dadi bubur
nanging tresno iki, ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane, sik iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu, sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu



meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku...
aku melasno nyimas, aku mesakno aku...
aku nangis, nganti metu eluh getih putih



sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang..nganti memutih rambutku
ra bakal, luntur tresnaku..



sayang opo krungu, tangise atiku
mengharap koe bali, neng jero ati iki
nganti rambutku putih , nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali, ngelakoni tresno suci



aku marang sliramu..
kok ragu meng atiku, aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu.. cintaku tetap abadi selamanya samapi akhir hayat
ini...



meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku...
aku melasno nyimas, aku mesakno aku...
aku nangis, nganti metu eluh getih putih



sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang..nganti memutih rambutku
ra bakal, luntur tresnoku



per...coyo omong pujamu...
cintaku... tetap abadi...



0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Sayang"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks