Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Tewas Tertimbun Masalalu (TTM)

Kowe tau ning uripku...
 Tansah ono ning atiku
 Ra bakal luntur sak durunge...
 Janur kuning melengkung
 Opo kowe ra kelingan...
 Mbiyen mlaku bebarengan
 Ibarat langit karo rembulan...
 Tresnaku ra bakal ilang...
 Sayang...
 Duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
 Aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
 Koyo gedening ombak segoro ning laut kae
 Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
 Nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
 Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
 Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
 Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
 Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
 Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
 Kowe tau ning uripku...
 Tansah ono ning atiku
 Ra bakal luntur sak durunge...
 Janur kuning melengkung
 Opo kowe ra kelingan...
 Mbiyen mlaku bebarengan
 Ibarat langit karo rembulan...
 Tresnaku ra bakal ilang...
 Sayang...
 Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
 Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
 Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
 Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
 Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
 Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
 Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
 Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku
 Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
 Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
 Kowe tau ning uripku...
 Tansah ono ning atiku
 Ra bakal luntur sak durunge...
 Janur kuning melengkung
 Opo kowe ra kelingan...
 Mbiyen mlaku bebarengan
 Ibarat langit karo rembulan...
 Tresnaku ra bakal ilang...
 Sayang...
 Kowe tau ning uripku...
 Tansah ono ning atiku
 Ra bakal luntur sak durunge...
 Janur kuning melengkung
 Opo kowe ra kelingan...
 Mbiyen mlaku bebarengan
 Ibarat langit karo rembulan...
 Tresnaku ra bakal ilang...
 Sayang...
 Kowe tau ning uripku...
 Tansah ono ning atiku
 Ra bakal luntur sak durunge...
 Janur kuning melengkung
 Opo kowe ra kelingan...
 Mbiyen mlaku bebarengan
 Ibarat langit karo rembulan...
 Tresnaku ra bakal ilang...
 Sayang...



0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Tewas Tertimbun Masalalu (TTM)"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks