Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Korban Katresnan Ft. PJR


Lirik Lagu NDX A.K.A - Korban Katresnan ft. PJR


ciri-ciri mantan yang getun (takon kabar...takon kabar...)
 siji takon kabar (yeee...)
 kKedua ngomong kangen pengen ketemu (wuuu...)
 ke three khamu ngejak khue holan(wowowo..)
 rosone tresno iki wes ilang
 ibarat kembang kabur kanginan
 gedene ombak nabrak karang
 jembar ati nompo kasunyatan
 aku iso nggawe luwih loro
 katimbang batinku kesikso, aku lungo...
 pangapurane ora iso mbaleni tresno
 ketimbang atiku mati alusss...keloro loro
 ilang roso katresnan
 saikine dadi kenangan
 ibarat godong garing sing kabur kanginan
 atiku remuk ra karuan
 ati lan batin iki
 ora iso mbok apusi
 aku ngampet loro neng jero dodo
 atiku jembar koyo segoro
 ikhlasno aku nggandeng wong liyo
 roso sayange ora nggawe loro
 wes rasah nangis, wes rasah ngemis
 cukup semene iki dalane
 eman-eman kasih sayangku
 eman-eman lehku setia
 getun kui tibo mburi
 pangapurane ora iso mbaleni tresno
 ketimbang atiku mati alusss...keloro loro
 ilang roso katresnan
 saikine dadi kenangan
 ibarat godong garing sing kabur kanginan
 atiku remuk ra karuan
 ati lan batin iki
 ora iso mbok apusi
 aku ngampet loro neng jero dodo
 atiku jembar koyo segoro
 ilang roso katresnan
 saikine dadi kenangan
 ibarat godong garing sing kabur kanginan
 atiku remuk ra karuan
 ati lan batin iki
 ora iso mbok apusi
 aku ngampet loro neng jero dodo
 atiku jembar koyo segoro



0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Korban Katresnan Ft. PJR"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks