Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan

Lirik Lagu NDX A.K.A - Terminal Giwangan


rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
 cinta matiku kau anggep dolanan..
 ji...ro...ji..ro..lu..pat
 ye...ye..ye..ye
 come on... terminal giwangan ninggal janji
 are you ready? singing.. go!
 biasane jam semene wes ngabari
 nanging tekan saiki hpku durung muni
 biasane jedal-jedul neng ngarepku
 nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu
 aku mung koyo terminal giwangan
 mung tok nggo sambat..
 tok nggo istirahat
 rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
 cinta matiku kau anggep dolanan..
 pengen opo tak turuti
 lehku lembur telung wengi
 udu kui maksudku mbok yo ngerteni
 lingguh nyenuk nang ngarepan ngedep kopi
 ngenteni kabarmu dek kokle nganyelke ati
 banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang?
 lagi ngopo? karo sopo? malah ra diwoco
 oalah dek... anggepmu aku iki sopo?
 bojomu dek, aku iki bojomu!!
 "ngopo?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
 sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo
 aku mung koyo terminal giwangan
 mung tok nggo sambat..
 tok nggo istirahat
 rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
 cinta matiku kau anggep dolanan..
 pengen opo tak turuti
 lehku lembur telung wengi
 udu kui maksudku mbok yo ngerteni
 rasane ora karuan, ning ngati loro tenan
 cinta matiku kau anggep dolanan..
 pengen opo tak turuti
 lehku lembur telung wengi
 udu kui maksudku mbok yo ngerteni



0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks