Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR


Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR


dek koe mbiyen janji karo aku
 nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
 ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
 netes eluhku mili deres ning pipi
 dek koe mbiyen janji karo aku
 nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
 ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
 netes eluhku mili deres ning pipi
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
 bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
 kelingan awale kita ketemu di sana
 berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
 sumpah janji tresno iki aku karo koe
 mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
 ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
 mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan
 dek koe mbiyen janji karo aku
 nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
 ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
 netes eluhku mili deres ning pipi
 opo iki bukti katresnanmu marang aku
 kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
 rodo sue wes sesasi ora ra ngabari
 aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi
 yoweslah mungkin iki pancen dalane
 ati iki mung iso ngampet lorone
 bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
 senajan kowe wes gawe cidro ning atiku
 mas pangapurane kanggo awakku
 mergane tresno iki tak direstui ibuku
 aku mblenjani janji cinta kita ini
 lilakno aku kanti ikhlas ati
 dek kowe mbiyen janji karo aku
 nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
 ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
 netes eluhku mili deres ning pipi



0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks