Lirik NDX A.K.A Familia - Janur Garing Ft. Ayu Yuliana


Lirik Lagu NDX A.K.A - Janur Garing Ft. Ayu Yuliana


lorone atiku iki
 krungu kabar kowe wes oleh ganti
 sak tenane atiku loro
 nanging aku mencoba rapopo
 tresnone atiku remuk ra karuan
 kelingan janjimu naliko gandengan
 tresnoku ora bakal ilang
 senajan atiku tau kelaran
 karepku urip bebarengan
 sesandingan tekan bebrayan
 kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
 sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
 aku sing iso nompo,aku iso legowo
 ndelok ng ngarep moto kowe rabi ro wong liyo
 mbok mesakno aku, mbok welasno aku
 cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
 kembalilah kepadaku
 roso ne atiku, remuk ra karuan
 kelingan janjimu naliko gandengan
 tresnoku ora bakal ilang
 senajan atiku tau kelaran
 karepku urip bebarengan
 sesandingan tekan bebrayan
 lorone atiku iki
 krungu kabar kowe wes oleh ganti
 sak tenane atiku loro
 nanging aku mencoba rapopo
 roso ne atiku, remuk ra karuan
 kelingan janjimu naliko gandengan
 tresnoku ora bakal ilang
 senajan atiku tau kelaran
 karepku urip bebarengan
 sesandingan tekan bebrayan
 tresnoku ora bakal ilang
 senajan atiku tau kelaran
 karepku urip bebarengan
 sesandingan tekan bebrayan



0 Response to "Lirik NDX A.K.A Familia - Janur Garing Ft. Ayu Yuliana"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks