Lirik NDX A.K.A Nyekso Batin Ft. PJR

Lirik Lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin Ft. PJR


kesel atiku,sabar ngerteni
 ngempet loroning ati
 tresno karo kowe
 opo kudu larane
 nangis batin nganti koyo ngene


 wes dek aku sing mundur
 katimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
 jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
 aku pengene pisah,nanging sliramu wegah
 wes aku ra kuat aku tak sing minggat
 tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan


 tresno sing suci saikine tinggal janji
 tangise ati dadi bukti

 ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
 trimo o katimbang dadi tambah loro
 lilakno aku nyanding tresno sing liyane
 iso nompo atiku opo anane


 wes dek ikhlasno aku
 mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
 tresno iki tak pendem sak jeroning ati
 ikhlas lair batinku mugo iso oleh ganti
 njero dodo uwes nerimo
 aku mung iso ndongo kowe nggandeng layanangan liyo
 aku tak sing lungo atiku loro
 tresno sing suci saikine tinggal janji
 tangise ati dadi bukti

 ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
 trimo o katimbang dadi tambah loro
 lilakno aku nyanding tresno sing liyane
 iso nompo atiku opo anane
 ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
 trimo o katimbang dadi tambah loro
 lilakno aku nyanding tresno sing liyane
 iso nompo atiku opo anane



0 Response to "Lirik NDX A.K.A Nyekso Batin Ft. PJR"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks