Lirik NDX A.K.A - Piwales Tresno Ft. R2D

Lirik Lagu NDX A.KA - Piwales Tresno Ft. R2D Yogyakarta


kowe tau ono ning atiku
 kowe mbiyen ngancani uripku
 saikine kowe lungo ninggal janji palsu
 opo iki piwales tresnamu
 ngukir cidro ng njero batinku
 ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?
 naliko ati iki wes mantep milih kowe
 nanging memburine aku mbok tinggalake
 soroting mripatmu wes ra nandakkake tresno
 roso wes tok rampungi, atiku tok larani
 yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat
 kabeh esemanku, dadi luluh sambat
 uripku soyo susah sak uwise kowe cidro
 ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro
 jroning ati pancen tresno marang nimas
 nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito
 kowe tau ono ning atiku
 kowe mbiyen ngancani uripku
 saikine kowe lungo ninggal janji palsu
 opo iki piwales tresnamu
 ngukir cidro ng njero batinku
 ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?
 rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis
 lintang dadi saksi perih ing sambat tangis
 sembrebet angin tresno wes mandek mbok gowo lungo
 opo iseh pantes, kulo paring ngapuro
 pancen kudu pisahan, gsti kang paring dalan
 kabeh crito mung pantes, dadi kenangan
 ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan
 mergo kowe wes ra biso kanggo dijak bebrayan
 jroning ati pancen tresno marang nimas
 nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito
 kowe tau ono ning atiku
 kowe mbiyen ngancani uripku
 saikine kowe lungo ninggal janji palsu
 opo iki piwales tresnamu
 ngukir cidro ng njero batinku
 ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?
 ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni
 kang sumlebyar,mlabat ngobong roso kang suci
 saiki pancen wes ra biso bali ning wektu mbiyen
 ilang ukara opo meneh gawe crito balen
 wis yo wis ojo, nggugah manah kang turu
 tresno kasih lan ati mbiyen udu duwekmu
 tak lilakne jembar manah ngeculke kowe
 mungi gusti saguh lan cepet paring gantine
 jroning ati pancen tresno marang nimas
 nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito
 kowe tau ono ning atiku
 kowe mbiyen ngancani uripku
 saikine kowe lungo ninggal janji palsu
 opo iki piwales tresnamu
 ngukir cidro ng njero batinku
 ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?
 kowe tau ono ning atiku
 kowe mbiyen ngancani uripku
 saikine kowe lungo ninggal janji palsu
 opo iki piwales tresnamu
 ngukir cidro ng njero batinku
 ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?



0 Response to "Lirik NDX A.K.A - Piwales Tresno Ft. R2D"

Post a Comment

Berikan komentar dan masukan anda agar kedepan bisa menjadi lebih baik. Thanks